Aprovades noves ajudes del Consell de Mallorca per al sector de la restauració.

Aquesta convocatòria extraordinària d’ajuts, que atorga la institució insular a través de la Fundació Mallorca Turisme, s’ha aprovat per pal·liar els efectes de la covid-19 en el sector de la restauració de Mallorca.

És una línia de subvencions destinada a establiments de restauració que romanguin oberts aquest mes de desembre o bé els que aquest mes estiguessin oberts i hagin hagut de tancar per no poder fer front a les restriccions del nivell 4 d’alerta per la covid-19.

El pressupost destinat a aquesta convocatòria és de 5 milions d’euros, aportats al 50 % pel Consell Insular i pel Govern de les Illes Balears. Cada beneficiari pot accedir a partir de diumenge 20 de desembre a una ajuda de 1.500 euros i, en el cas de tenir més d’un negoci de restauració, fins a un màxim de dues, és a dir, 3.000 euros.

Tramitació àgil

Per afavorir al màxim l’agilitat en la tramitació de sol·licituds, el procés de sol·licitud es farà per registre electrònic. S’ha habilitat el web https://restauracio.fundaciomallorcaturisme.net, a través de la qual es pot accedir tant a la informació sobre la tramitació com a l’espai de gestió administrativa en línia. Cal recordar que els ajuts es poden sol·licitar des de diumenge 20 de desembre.

S’ha editat un manual informatiu (AQUÍ) i un vídeo, en castellà i català amb traduccions a l’anglès i alemany, amb totes les passes de gestió per facilitar al màxim el procés de sol·licitud.

Podeu demanar informació i ajuda pels tràmits al nostre agent d’ocupació i dinamització local al Punt d’Informació Empresarial i de Comerç Local en horari d’atenció al públic de l’Ajuntament o aper correu electrònic a adl@ajsantamariadelcami.net.

Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com