Arriba la XVIII Festa del Vi Novell.

Aquest any el dia central és dissabte 28 de novembre.

Arriba novembre i a Santa Maria novembre és el mes del vi novell, el mes de la nostra festa del vi. A més, enguany la Festa del Vi Novell compleix la seva majoria d’edat, ja duim 18 anys de festa!

Les circumstàncies extraordinàries en les que vivim han fet que enguany no sigui possible celebrar la festa com aquest esdeveniment es mereix, com ens hagués agradat fer-ho.

Però no ens quedarem sense festa. Tal vegada no serà la festa que ens havíem imaginat i que ens agradaria, però tindrem festa, i, sobretot, tindrem el millor vi novell de món, el nostre.

Hem pensat un programa adaptat a un novembre COVID, que podeu descarregar en aquest enllaç. Atents a les nostres xarxes socials, que jugaran un paper molt important en les celebracions i vos mantindran al dia dels diferents actes. Demanarem la vostra col·laboració per a crear un ambient ben festiu i vinater!

Els actes relacionats amb la festa, comencen dissabte 21 de novembre, amb la Jornada El Brot de Pi, La senya d’un poble. No podrem anar tots plegats a recollir les branques, com hem fet sempre,  però engalanarem el Carrer Llarg i la Plaça  amb els brots de pi que lluiran tan bonics com sempre.

Divendres 27 tindrà lloc l’acte institucional, amb el lliurament de la insígnia “Brot de Pi” a Jaume Vich i al col.lectiu sanitari representat pel Centre de Salut de Santa Maria, i l’entrega del premi al guanyador del cartell de la Festa del vi Novell 2020.

El dia central, serà, com sempre, el darrer dissabte de novembre, dia 28 de novembre, dia de l’obertura de les botes de vi i es comença a comercialitzar el vi novell.

Els actes acabaran divendres 4 de desembre, coincidint amb l’encesa de llums de Nadal que anirà acompanyada amb un tast virtual de vins novells santamariers.

És una Festa distinta, no és la festa que volíem, però segur que entre tots i totes, viurem el vi novell 2020 des de casa i trobarem algun motiu per a brindar.

Ja pensam en la pròxima, que, esperam, sigui més especial que mai.

Junts feim poble, visca la Festa del Vi Novell i visca Santa Maria!

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com