Bona acceptació de la Targeta Ciutadana

A partir del mes d’octubre de 2012,   les persones empadronades a Santa Maria del Camí que son usuàries del bus de la EMT de Palma,   poden aprofitar les avantatges de la Targeta Ciutadana per abonar el preu dels viatges.
Per això cal sol·licitar-la a l’Ajuntament i en qüestió d’una setmana aproximadament ja es pot recollir a les mateixes oficines municipals i  carregar-la en els llocs autoritzats.
Actualment s’han lliurat un total de 167 Targetes Ciutadanes amb el perfil de resident de Santa Maria del Camí i s’han realitzant un total de 1.390 viatges en els quatre primers mesos de 2013, evidenciant la necessitat i la utilitat que té per una bona part dels usuaris del transport públic el conveni signat amb l’Ajuntament de Palma.
Ara els usuaris de la EMT de Santa Maria del Camí,  utilitzant la Targeta Ciutadana en els seus trajectes,  en comptes de pagar 1’50 euros que és el preu del bitllet senzill,  sols han d’abonar 80 cèntims per viatge que és el preu negociat per a tots els residents de Santa Maria del Camí.
A més una avantatja important que la diferencia de la implantada per part del Govern Balear, es que la Targeta Intermodal s’apropia del saldo ingressat pels usuaris tant si la utilitzen com si no i en el cas de la Targeta Ciutadana els usuaris mantenen el saldo indefinidament fins que finalment en facin ús.
Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com