#busrevetler2013

El jovent de Santa Maria del Camí ha demostrat una vegada més que és emprenedor i per primera vegada, a partir d’una iniciativa d’un grup d’ells, es feren camisetes per a les festes patronals.

Aquesta iniciativa comptà amb l’ajuda del Casal de Joves s’Estació, un servei que entre les seves funcions més importants es troba la de canalitzar i ajudar en la gestió de les iniciatives proposades pel jovent.

Gràcies a la venda de les camisetes, més de 250, s’ha pogut subvencionar una part important del #busrevetler2013.

El #busrevetler2013, que compta amb el suport del Casal i amb la presència de les dinamitzadores juvenils, permet al jovent del municipi d’entre 16 i 25 anys anar a les festes d’altres pobles en grup i poder-les gaudir sense la necessitat d’agafar cotxe.

La primera destinació escollida per votació al Casal de joves s’Estació foren les festes de Pollença, en concret el vespre de l’Auborada. Va ser tot un èxit de participació, ja que en pocs dies s’ompliren les 55 places.

Maria Rosa Vich, batlessa de Santa Maria, afirma que “Des del casal de joves sempre s’ha intentat donar sortida a les iniciatives del nostre jovent, i en aquest cas el #busrevetler2013 ha estat tot un èxit. Han dinamitzat el poble amb les camisetes i la seva venda ha permès subvencionar-lo en gran part. Tot plegat ha permès realitzar una de les demandes històriques del jovent i dels pares i mares”

A la tornada d’aquest primer bus, les dinamitzadores juvenils (encarregades del casal) ja varen començar a organitzar la següent sortida que es farà dins la segona quinzena del mes d’agost. Les normes de funcionament del #busrevetler així com informació més detallada és accessible des de la pàgina facebook (s’Estació Casal de joves) o des del Twitter (@casal_sestacio).

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com