Comencen les obres d’adequació de les pistes de tenis del Camp Municipal d’Esports

Amb aquesta acció la inversió a la instal·lació municipal supera els 160.000€

Les obres d’adequació de les tres pistes de tenis del Camp Municipal d’Esports ja han començat. Amb un termini d’execució de dos mesos,  l’empresa adjudicatària de les obres, Semiesport S.L. , única que va presentar proposta,  convertirà les instal·lacions actuals en tres pistes de resina sintètica. Aquesta mesura era necessària per poder assegurar que els esportistes que entrenen a les pistes puguin competir al nostre municipi.

Aquestes obres estaven pressupostades en 60.000€ però una vegada iniciada l’obra s’han trobat unes deficiències estructurals que han fet incrementar la inversió en 36.000€.  Aquest increment compromet la possibilitat de que enguany en puguin fer més inversions d’envergadura al poliesportiu més enllà de les pròpies de manteniment.

Així i tot, una vegada acabades aquestes obres, la inversió que s’haurà fet al camp municipal d’esports Antoni Gelabert  des de l’inici de la legislatura supera els 160.000€ ja que també s’ha arreglat la teulada del poliesportiu. El cost d’aquesta obra va ascendir a 65.000€.

A més, s’ha continuat fent tota la feina de manteniment propi d’una instal·lació municipal resolent així problemes com el de l’aigua calenta dels vestuaris o les dutxes que perdien aigua.

Per l’any que ve està previst que es puguin fer les obres d’adequació de les pistes de basquet exteriors, la zona d’esbarjo infantil i millorar les voreres de la piscina per incrementar la seguretat.

 

Publicat a Camp Municipal d'Esports Antoni Gelabert, Esports, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com