Convocat el I certamen de glosa Ajuntament de Santa Maria del Camí

La iniciativa vol continuar el legat de l’associació cultural Amics de la glosa de Santa Maria del Camí

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha convocat el I certamen de glosa per tal de reactivar aquest model de poesia tradicional. La inciaitiva compta amb la presència de Mateu Xurí i Felip Munar, que participaran com a jurat i a l’organització de l’acte d’entrega de premis previst pel 28 de febrer.

Malena Crespí, regidora de Cultura, ha explicat que amb aquesta iniciativa es vol recuperar el llegat de l’Associació Cultural Amics de la Glosa, una entitat santamariera, ja extinta, que a finals dels anys 2000 ja va organitzar un reconegut certament de glosat i que va editar diferents llibres recopilant totes les obres presentades als concursos.

Els autors tenen fins al 24 de febrer per presentar les seves obres que hauran de ser inèdites, escrites en català i amb un mínim de seixanta versos. Es poden fer arribar a l’Ajuntament de Santa Maria de manera presencial o per correu electrònic. S’han establert tres premis amb una dotació en metàl·lic. Els interessats poden consultar les bases completes aquí

L’acte d’entrega de premis es farà en el marc d’un gran vespre de glosat el 28 de febrer a Ses Cases des Mestres.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com