El casal de joves presenta la seva programació de tardor

L’espai de cocreació entre joves i dinamitzadores i la relació amb els centres educatius són eixos principals d’aquesta temporada

El casal de joves de s’Estació ha engegat per aquest darrer trimestre de l’any una nova programació amb el nom Línia 1, un petit giny a la seva seu social. Entre les principals novetats destaquen l’espai RelaxingCap, un punt de trobada entre els usuaris i les dinamitzadores per definir les activitats del casal i el Casal&Instituts, un punt d’enllaç entre els centres educatius del municipi i els serveis del Casal. Aquest iniciativa està destinat a donar a conèixer al màxim l’oferta d’activitats i serveis del casal entre els joves.

La música segueix essent un dels punts forts de les activitats del casal.  Continua el taller de batucada i s’hi afegeix el taller Lindy Hop Swing, un estil de ball molt de moda i molt divertit.

L’aventura i les activitats a l’aire lliure són l’altre cama de l’oferta de tardor: el casal aventura que organitzarà sortides el cap de setmana i el disseny i construcció d’un rocòdrom entre els usuaris interessants.

Victòria Pons, regidora de Joventut ha volgut destacar “el caràcter obert de l’espai, on els joves es senten responsable del seu propi oci. I, a més, enguany, no només surten al carrer, si no que també s’acosten als centres educatius per donar a conèixer la seva activitat i el seu esperit”.

L’equip de dinamitzadores té previst cada trimestre afegir noves activitats i, sobre tot, ajudar als joves que tinguin una idea, iniciativa o quimera o poder-la posar en marxa. “Nosaltres volem que venguin, que ens expliquin que els agradaria fer i, entre tots, trobar la millora manera de posar-ho en marxa”, expliquen na Xisca i na Francina, dinamitzadores del Casal.

El casal està obert tots els dies de la setmana: de dilluns a dijous de 17 a 20 i els divendres i diumenges fins a les 24h.

casal-tardor-2015

Imatge promocional de la programació

Publicat a Casal de Joves s'Estació, General, Joventut

Contact Form Powered By : XYZScripts.com