El Masroig i Santa Maria del Camí ja són pobles germans.

Dissabte 23 va tenir lloc l’acte institucional d’agermanament entre els dos pobles.

Dissabte passat va tenir lloc, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, l’agermanament entre El Masroig i Santa Maria del Camí.

A l’acte van assistir, per part del consistori masrojà, la regidora Sra. Roser Vives Munté, els regidors Sr. Sergi Fernández Asens i Sr. Sergi Perí Pàmies i el batle d’El Masroig, el Sr. Ferran Massip Bargalló.

Els dos pobles tenim moltes coses en comú, a part de la celebració de l’arribada del vi novell. Per això l’agermanament serà enriqidor, permetrà potenciar les fortaleses i aprofundir en les oportunitats de millora dels nostres pobles, ara germans. Facilitarà tant l’intercanvi cultural i social com l’intercanvi econòmic i l’adquisició de noves perspectives a l’hora d’encarar els reptes. Finalment, l’agermanament ofererirà una comunicació bilateral i directa.

Després dels emotius discursos d’ambdós batles, es van intercanviar diferents regals, entre els quals destaca una placa conmemorativa de l’acte que el Sr. Ferran Massip Bargalló va entregar al nostre batle. Acte seguit, el Sr. Colau Canyelles va voler compartir la seva vara amb el batle masrojà.

El Sr. Colau Canyelles va voler agrair a l’Associació de Cellers, que es van agermanar primerament amb el Celler d’El Masroig, que propiciés l’apropament entre el poble masrojà i el poble santamarier, ara germans.

Etiquetat amb:
Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com