El vi de Santa Maria serà el protagonista de les I Jornades Gastronòmiques

Des del dimecres 6 de maig fins al dissabte 9 els restaurants locals oferiran un menú degustació de cuina mallorquina i vi santamarier

L’Ajuntament de Santa Maria ha organitzat conjuntament amb els restaurants locals les I Jornades Gastronòmiques. En motiu de la celebració dels WineDays, l’equip de promoció econòmica es va reunir amb el comerç local per consensuar propostes de promoció.

Jornades-gastronomiques-català

Els restauradors oferiran durant 4 dies uns menús degustació de cuina típica mallorquina acompanyats sempre d’un vi santamarier. Aquesta proposta de menú tancat la definida cada un dels restaurants i bar participants.

Bar Sa Plaça, el restaurant Es Romaní, el Celler Sa Font,  bar Can Beia, bar Can Franco, bar Es Punt, bar Associació Gent Gran, restaurant Hostals, restaurant Can Barry, restaurant Antica Roma, cafeteria Can Chus, cafeteria Can Pulit i el restaurant Molí des Torrent són els tretze restaurants que s’han adherit a aquesta iniciativa.

Paral·lelament a aquestes jornades, amb el comerç local que no forma part del sector de la restauració, s’ha organitzat la Setmana del comerç local.

Vos podeu descarregar el tríptic amb els menús en aquest enllaç

Publicat a General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com