L’Ajuntament es reuneix amb comerciants del poble per preparar el WineDays2015

També s’entregaren els premis del II Concurs de mostradors de Carnestoltes i es va debatre sobre la necessitat de proposar el poble com a Zona de Gran Afluència Turística

El primer cap de setmana de maig la Denominació d’Origen Binissalem organitza els WineDays, un esdeveniment per promocionar la comarca com a destí enoturístic i enguany, el nostre poble serà l’amfitrió. A la trobada que es va fer ahir amb els comerciants i restauradors del municipi, el regidor Antoni Jaume va presentar les jornades i va explicar el que suposarà per Santa Maria la seva condició d’amfitrió.

winedays4

S’explicaren diferents propostes per l’esdeveniment

Winedays és un programa de nou dies que es desenvolupa a tots el municipis de que formen part de la D.O.: Binissalem, Consell, Santa Maria, Santa Eugènia i Sencelles.  Cada celler i cada ajuntament proposa activitats amb l’objectiu de mostrar el producte local atractiu pel turisme. Santa Maria, com a poble amfitrió, serà el centre de l’activitat el primer cap de setmana, dia 2 i dia 3, amb la inauguració oficial i el primer tast de vins. També serà el poble que acollirà el concert que clausura el certamen dia 9. A més, l’Ajuntament ha fet algunes propostes per rendibilitzar al màxim aquest esdeveniment i es faran unes  jornades gastronòmiques als restaurants del poble (dia 7 i 8) i una acció destinada a la resta de comerços encara per determinar.

Guanyadors del II Concurs de mostradors i declaració de ZGAT

També es varen entregar els premis del II Concurs de mostradors de Carnestoltes i un diploma a tots els comerços participants. Els guanyadors foren el Forn Nou (1r premi), Can Beia (2n Premi) i  Es Monasteri (3r Premi).

winedays2

El guanyadors amb els seus premis

Un altre dels punts de la reunió va ser consultar als comerciants i restauradors sobre la necessitat o no de que Santa Maria es declaràs Zona de Gran Afluència Turística i per tant, tots els comerços de més de 300 metres poguessin estar oberts els diumenges. Encara que aquesta llei només afecta a dues gran superfícies d’alimentació, l’Ajuntament ha volgut fer la consulta als comerciants donat que gran part dels municipis veïns s’han adherit a aquesta fórmula.

La reunió es va fer a Ca s'Apotecari

La reunió es va fer a Ca s’Apotecari

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com