El proper rebut del Servei Municipal d’Aigües ja es podrà consultar on line

L’Ajuntament ha posat en marxa un servei  a través de la plataforma docucloud.net que permetrà la consulta i descarrega de la factura del Servei Municipal d’Aigua. Aquest nou servei permetrà als usuaris poder tenir sempre disponible tota la informació relativa al seu consum d’aigua. Fins ara, l’Ajuntament no donava aquesta informació si no que arribava a l’usuari a través dels rebuts que emetia el banc on es tingues domiciliat el rebut.

El servei ja està totalment operatiu i en breu hi podreu trobar el proper rebut.

Per donar-vos d’alta al servei heu de seguir  les següents instruccions.

  • Accedir a la plataforma docucloud.net, clicar sobre el logotip d’Ajuntament de Santa Maria del Camí  i seleccionar l’opció Activar compte.

SMA-1

  • Després es desplegarà un formulari d’activació de compte on l’usuari d’accés (num. de document) correspon al vostre DNI o CIF i on demana el número de la darrera factura, heu de posar el que surt al darrer rebut i que comença per 165200.

SMA-2

 

  • Una vegada complimentat tot el formulari rebreu un missatge a l’adreça de correu facilitada per tal de finalitzar el procés d’activació que haureu de confirmar per acabar el registre.

 

Aquesta informació estarà sempre disponible a l’apartat Tràmits d’aquesta web.

Publicat a General, Serveis bàsics municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com