Entrega de les insígnies Brot de Pi.

Els guardonats, Jaume Vich Pericàs i el Col·lectiu Sanitari han rebut la insígnia al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Com cada any, el dia abans del dia central de la Festa del Vi Novell, l’Ajuntament i els Cellers de Santa Maria del Camí atorgan la insígnia Brot de Pi en reconeixement a la feina de professionals i entitats en la promoció del vi santamarier. 

Enguany, per complir la normativa existent per les circumstàncies sanitàries excepcionals que vivim, la cerimònia d’entrega ha quedat reduïda a un acte senzill i a porta tancada, on Colau Canyelles, acompanyat del president de l’Associació de Cellers de Santa Maria del Camí, Ramon Servalls, ha fet entrega del guardó als homenatjats, en Jaume Vich Pericàs i el Col·lectiu Sanitari del Centre de Salut de Santa Maria, representat per una enfermera del centre. El pare del guanyador del concurs del cartell de la Festa del Vi Novell 2020, Tolo Mir Payeras, també ha pogut recollir el premi del seu fill, el seu pes en botelles de vi novell dels diferents cellers santamariers. 

Ha estat precisament l’any que la festa del vi novell fa la seva majoria d’edat, recordem que enguany es celebra la XVIIIª edició, l’any en el que per fi es premia la trajectòria vital de Jaume Vich Pericàs, pagès i vinater de soca. Parlar amb ell i gaudir de la seva saviesa ancestral, és submergir-se en la història del poble, passejar per les vinyes i els camps d’abans i d’ahir. És reconciliar-se amb la terra, perquè transmet tota la seva estima. Aquest guardó, per la seva labor en defensa de l’agricultura d’arrel, dels nostres pagesos, de les nostres vinyes i del nostre vi, és ben merescut.

Per altra part, amb l’entrega del guardó al col·lectiu sanitari es vol reconèixer la important labor duita a terme durant els darrers mesos pels treballadors del Centre de Salut de Santa Maria. 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Festes i cultura popular, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com