Posa llum a aquest Nadal!

Primer concurs d’il·luminació i decoració Nadalenca.

BASES DEL CONCURS.

Amb motiu de les festes de Nadal i per donar més vitalitat i dinamisme a l’activitat local, l’Ajuntament de Santa Maria del Camí organitza el Primer Concurs d’il·luminació i decoració Nadalenca de balcons, finestres i façanes del municipi, per tal d’iniciar la campanya nadalenca 2020.

Aquesta iniciativa es promou per estimular la participació dels santamariers i santamarieres en la decoració i il·luminació nadalenca i aconseguir així una imatge més atractiva i acollidora del poble, en un Nadal tan especial com el d’enguany.

1. OBJECTIU

L’objectiu d’aquesta convocatòria és doble. 

Per una banda, il·lusionar els veïnats i veïnades en un projecte decoratiu del poble per demostrar una vegada més que #aSantaMariaTothomAjuda. La implicació de tothom farà que tenguem un poble més acollidor durant aquestes festes. 

Per altra banda, ajudar els comerciants i serveis de Santa Maria en una campanya nadalenca atípica. Per això, la totalitat dels premis serà destinada als comerços locals a través de la seva associació i es destinaran a compres locals.

2. PARTICIPANTS 

Hi poden participar tots els habitatges (balcons, finestres, façanes, etc.) visibles des del carrer, ubicats dins el terme de Santa Maria del Camí (una sola inscripció per habitatge, no per persona). Les cases de fora del casc urbà que no siguin visibles des del carrer també hi poden participar enviant foto de la casa i foto des del carrer d’accés a l’habitatge.

3. TEMA I CARACTERÍSTIQUES 

La temàtica és principalment la il·luminació i decoració nadalenca, amb el lema “Posa llum a aquest Nadal”. 

Requisits mínims: la decoració ha d’incloure llums i algun detall nadalenc per tal de poder validar la inscripció.

Les tècniques que s’utilitzin per a la creació són lliures. Les persones que hi participin han d’adoptar les mesures necessàries per garantir la seguretat de les instal·lacions, que no suposin un perill per a la integritat dels vianants, i han d’assumir qualsevol responsabilitat davant terceres persones.

4. PERÍODE D’EXHIBICIÓ 

L’ornamentació ha quedar exposada entre les següents dates:

Inici: entre el 4 i el 18 de desembre de 2020

Durada: entre la data d’inici inclosa en el període d’inscripció i fins dia 7 de gener de 2021.

5. INSCRIPCIÓ

Per participar al concurs s’ha d’omplir el formulari d’inscripció, que es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament, i enviar-lo conjuntament amb una fotografia en format digital de la decoració exposada al correu electrònic casaldejovessagraduada@gmail.com o per whatsapp al telèfon 665 858 407. 

Les persones participants permeten a l’Ajuntament l’ús de les imatges sigui per a ús intern o en mitjans de comunicació. El termini d’admissió de les sol·licituds serà de dia 4 a les 8 h. fins dia 18 de desembre a les 20 h.

S’assignarà un número a cada habitatge inscrit amb el qual entraran a la participació del sorteig.

6. EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Les fotografies participants es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament en una exposició fotogràfica virtual. 

7. PREMIS

Els premis seran 200 vals de 50€, un total de 10000€ que es gestionaran des de l’Associació de Comerciants previ ingrés de l’Ajuntament a través de la seva aplicació mòbil “Moneder de Santa Maria del Camí”.

8. HABITATGES PREMIATS

Els habitatges premiats s’escolliran mitjançant sorteig amb una aplicació específica. Per tant, els 200 premis seran aleatoris entre totes les façanes participants que compleixin els requisits d’inscripció.

La data de sorteig serà dia 19 de desembre i el procés del sorteig i el resultat del mateix es faran públics a les xarxes oficials i web de l’Ajuntament.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol qüestió que no prevegin aquestes bases.

Publicat a Festes i cultura popular, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com