Fina Santiago visita Santa Maria per conèixer d’a prop els Serveis Socials

Aprofità la visita per participar en el comiat fins al setembre del programa Rutes Saludables

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, visità aquest dilluns el nostre municipi per conèixer d’a prop els Serveis Socials municipals i els projectes i novetats en els que treballen.

Durant tota la visita, Santiago va estar acompanyada del Batle, Colau Canyelles, el regidor de Serveis Socials, Residència i Sanitat, Miquel Niell i de la tècnica responsable del Serveis Socials, Antonia Cabanelles. Feren un petit recorregut per les instal·lacions de serveis socials i de la residència de persones majors Cas Metge Rei.

Aquesta visita s’emmarca dins de la política de col·laboració entre administracions que es va iniciar el mes de maig amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre la conselleria i l’Ajuntament per augmentar en 4 el número de places residencials per a persones amb dependència a Cas Metge Rei (en total són 12 places, el que suposa una aportació de 241.068 euros per part de la Conselleria).

Per acabar la visita, Santiago va participar en el berenar que posà fi al primer cicle del programa Rutes Saludables. Un programa coordinar per l’equip d’infermeria del Centre de Salut i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament que s’agafa unes setmanes de vacances per tornar amb noves rutes el pròxim setembre.

 

 

 

 

Publicat a General, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com