GRAN PANERA DE NADAL: Aquest nadal, els millors regals són a Santa Maria del Camí

Un any més, l’Ajuntament de Santa Maria del Camí juntament amb l’associació de comerciants de la plaça Hostals i l’associació de comerciants i restauració de Santa Maria del Camí, han posat en marxa una campanya per fomentar el consum al local durant les festes de Nadal.
La campanya es basa en dos aspectes. Per un costat en recordar l’àmplia oferta d’activitats i de comerços que tenim al municipi, i per aquest motiu a la contraportada del programa de festes de nadal i la revista local es recorda que: “Aquest nadal, els millors regals són a Santa Maria”.

 

Per altre costat, la campanya convida a visitar els comerços del municipi i en els comerços de la nostra vila es podrà veure un cartell a on es convida a passar: “Aquest nadal, els millors regals són aquí”.

 

I enguany com a novetat amb la compra als comerços i restaurants locals, es regalaran participacions per una gran panera de Nadal que es mostra al carrer Bernat de Santa Eugènia 68. Guanyarà la panera la persona que el número de la seva participació coincideixi amb les 4 darreres xifres del sorteig de la ONCE de dia 20 de desembre de 2013.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com