La Mostra de Cuina de Mallorca arriba a la zona del Raiguer

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí hi participa com a col·laborador.

Tres restaurants del poble formaran part de la Ruta Raiguer.

Avui dimarts s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Inca, la Ruta Raiguer de la Mostra de Cuina de Mallorca, que comptarà amb 22 restaurants participants repartits entre Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva. La ruta tindrà lloc de dijous fins al diumenge 3 de juliol.

La presentació ha comptat amb la presència el batle de l’Ajuntament d’Inca, Virgilio Moreno; el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, i el president de Restauració Mallorca CAEB, Alfonso Robledo; entre altres autoritats i professionals de la restauració.

La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauració Mallorca CAEB, amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme, que consisteix en la confecció de vuit rutes gastronòmiques per diverses zones de l’illa de Mallorca, per promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals. A més, en aquesta ruta compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca i amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alaró, Búger, Campanet, Lloseta i Santa Maria del Camí.

Els 22 restaurants de la Ruta Raiguer (Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva) són: Bacán Pizzas de Autor (Campanet), Bar Es Club (Campanet), Bar Es Club (Consell), Bar S’Oficina (Consell), Bistro Can Guixe (Inca), Ca Na Tomé (Caimari), Ca’n Jordi (Inca), Ca’s Rector (Búger), Ca’s Teuler (Selva), Can Barry (Santa Maria), Celler Ca’n Marron (Inca), Celler Can Ripoll (Inca), Celler Sa Font (Santa Maria), Es Xiringo (Alaró), Foc i Caliu (Selva), Joan Marc Restaurant (Inca), Restaurant Canyamel (Inca), Restaurant Menestralia (Campanet), Sa Terrassa del Secretari (Marratxí), Suro (Inca), Tomeu Lassio Restaurant (Lloseta) i Va d’Arròs (Santa Maria).

El públic podrà consultar els establiments participants en aquesta ruta i el seu menú a la web www.mostradecuinademallorca.com.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com