L’Ajuntament, comerciants i PIMECO posen en marxa una nova campanya de foment del consum local

L’Ajuntament ha fet una aportació económica a la campanya que servirà per premiar la fidelitat dels clients

 
PIMECO ha llançat per aquest estiu una nova campanya, Viu mallorquinament”, per a la dinamització del petit comerç de Mallorca que, amb el suport dels Ajuntament, vol premiar la fidelitat dels clients dels establiments del nostre poble. Una senalla mallorquina serigrafiada amb el logotip será el reclam d’enguany. 

La dinàmica d’aquesta campanya passarà per repartir entre els clients del petit comerç de Mallorca fins a 1.000 senalles serigrafiades amb el logotip de la campanya. Per accedir a aquest premi el client haurà de realitzar compres en 6 comerços diferents d’un mateix poble i completar una cartilla amb els segells que els donaran els mateixos comerciants. Una vegada emplenada només haurà de dirigir-se al seu ajuntament per obtenir el premi. Aquesta campanya pren el relleu a la de ‘Frescoreta Mediterrània’ que es va dur a terme el passat estiu amb una gran acceptació.

Marilena Borràs, regidora de Promoció Econòmica, ha explicat que “hem tornat a participar de la iniciativa de PIMECO per què l’any passat va tenir molt d’èxit entre els nostres veïnats i si això ajuda a millorar les vendes del nostre comerç, és una iniciativa que s’ha de recolzar”.

En aquesta ocasió la campanya es durà a terme a municipis com Llucmajor, Santa Maria, Sencelles, Andratx, Sa Pobla, Sineu, Muro, Son Servera, Alcudia o Lloseta on els Ajuntaments s’han involucrat econòmicament en el projecte i hi participaran més de 600 comerços

 

Etiquetat amb: ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com