Onze estudiants santamariers faran pràctiques remunerades gràcies a un programa de l’Ajuntament

El batle, Colau Canyelles, i la directora del DOIP de la UIB, els han donat avui la benvinguda al programa

Onze estudiants santamariers, universitaris i d’FP, completaran aquest estiu la seva formació amb una estada de pràctiques remunerades a diferents empreses i serveis municipals. En concret, 4 desenvoluparan les pràctiques a serveis municipals (escoleta, serveis socials i oferta lúdica i esportiva) i els altres ho faran a empreses, tant locals com de fora.

El projecte Forma’t a casa consisteix a oferir als estudiants santamariers la possibilitat de dur a terme una estada de dos mesos, ampliables a un tercer, a empreses i administració pública. Aquestes pràctiques tenen una remuneració de 450 € ( pagada conjuntament entre l’empresa i l’Ajuntament). A més, el Consistori també es farà càrrec del cost de la seguretat social. Per donar suport acadèmic a la iniciativa, es va signar un acord entre la Universitat de les Illes Balears i la Direcció General de Formació Professional del Govern de les Illes Balears.

Colau Canyelles, batle de Santa Maria del Camí, ha encoratjat als joves a treure tot el suc que puguin de l’experiència i a seguir formant-se per entrar en les millors condicions al mercat laboral. Per la seva part, Maria del Mar Socias Camacho, directora del Servei d’Orientació i Inserció Professional de la Universitat de les Illes Balears, els ha donat l’enhorabona i els ha animat a seguir preparant-se, ja que les empreses reconeixen els esforços que fan els estudiants per millorar la seva formació.

Forma’t a casa és un programa que va néixer d’una proposta presentada als pressupostos participatius de l’any 2017 per Pepa Nuñez. Ella, experta en iniciatives d’aquest tipus, ha volgut motivar als joves a implicar-se en la vida del poble i donar resposta a les iniciatives de participació que obre l’Ajuntament: “voltros sou el futur del nostre poble, i és a voltros que vos necessitam”.
 

Aquest programa ha estat cogestionat pel Punt d’Informació Empresarial i de comerç de l’Ajuntament, un servei que es possible gràcies a la participació del SOIB i que compta amb el cofinançament del SEPE i l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. 
Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com