L’Ajuntament contractarà 9 persones aturades de llarga durada

L’Ajuntament de Santa Maria, a través de l’àrea de Serveis Socials, contractarà 9 persones majors de 35 que estiguin a l’atur en el marc d’un Projecte de millora de l’ocupabilitat del municipi. Les contractacions seran de 6 mesos i estan totalment subvencionades per la convocatòria del SOIB Visibles 2015.

La contractació es fa conjuntament amb els SOIB i seran convocades totes les persones de Santa Maria, majors de 35 anys,  desocupades, inscrites en el SOIB al menys dotze mesos no consecutius dels divuit mesos anteriors a la contractació, i que no cobrin prestació o subsidi d’atur. A partir d’aquí, la convocatòria estableix una sèrie de perfils prioritaris entre els que es troben, l’edat o les càrregues familiars.

Els 9 perfils sol·licitats per l’Ajuntament en aquest projecte són 7 peons, 1 netejador/a i 1 auxiliar administratiu. Aquests perfils s’han triat en base a les necessitats de l’Ajuntament i els perfils que Serveis Socials té reconeguts al municipi com a necessitats.

Des de l’Àrea de Serveis Socials s’ha destacat que aquest projecte permetrà que 9 persones tornin a entrar en el mercat laborar millorant les seves aptituds. A part, està previst que un 30% d’aquestes places s’ocupin per persones amb risc d’exclusió, el que suposarà, que surtin del circuït de l’ajuda social.

 

Publicat a General, Règim intern i contractació

Contact Form Powered By : XYZScripts.com