L’Ajuntament de Santa Maria del Camí aprofita els fons europeus Next Generation per a modernitzar l’Auditori de les Cases dels Mestres.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ja ha executat el «Projecte substitució de focos de llums analògics per focos digitals de Tecnologia LED»

Així aquesta inversió ha permès garantir la modernització de l’equipament cultural cap a la transició verda i la transformació dels espais escènics i musicals, alhora que fomenta una gestió intel·ligent i sostenible de l’equipament cultural. Per altra ha suposat una solució cap a l’adaptació d’iniciatives adaptades a l’edificació existent cap a l’eficiència energètica i el consum gairebé nul.

Aquest projecte garanteix la reducció del consum elèctric un 85%, a través d’actuacions com la substitució de 6 focos Pc Teatre de 1000W per Foco led Cameo de 200w, la substitució de 10 focos PC Teatre de 500w, per Foco led, Cameo de 100w, la reposició de nou cablejat digital Dmx i la instal·lació de noves regletes i connectors.

L’execució d’aquest «Projecte substitució de focos de llums analògics per focos digitals de Tecnologia LED» que ha rebut una subvenció per un import de 11.576,00 euros, forma part de la convocatòria d’ajuts per donar suport als projectes d’inversió en infraestructures escèniques i musicals de les Illes Balears en càrrec al Pla de Transforació, Recuperació i Resiliència (Unió Europea – Next Generation), publicada per l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB).

Aquestes actuacions formen part del desenvolupament d’iniciatives emmarcades dins la consecució dels objectius definits en el Component 24 «Dinamització de la cultura al llarg del territori».

Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com