L’Ajuntament de Santa Maria del Camí consolida les arts escèniques a través de la XIX Mostra de teatre en col·laboració amb el Departament de Cultura, Patrimoni I Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Els dies 30 d’octubre i 6, 13, 20 i 27 de novembre de 2022 es realitzà a l’Auditori de les Cases dels Mestres la XIX Mostra de teatre de Santa Maria del Camí.

Aquest acte comptà amb les actuacions d’agrupacions de teatre amateur com Vostè Perdoni, Inperiencia Teatro, Els Comediants d’Algaida, Teatronats o Myotragus Teatre entre d’altres.

A més de retre un homenatge a l’acte de cloenda a na Francisca Coll, com a figura local clau  relacionada amb el món del teatre, la qual va ser fundadora juntament amb altres persones del grup de teatre local «S’Escoleta», agrupació  de teatre amateur encara activa. 

El Departament de Cultura, Patrimoni I Política Lingüística del Consell de Mallorca ha atorgat una subvenció de 1.818,75 euros per a l’execució de la XIX Mostra de teatre, al marc de la convocatòria de subvencions 2022 pel desenvolupament d’activitats culturals d’administració local o dels organismes autònoms que en depenen, corresponent a la línia 2, relacionada amb arts escèniques.

Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com