L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha incorporat tres treballadors en el marc del Programa SOIB JOVE: QUALIFICATS – ENTITATS LOCALS 2022.

El Programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022 té per objectiu finançar els costs laborals, inclosa la cotització a la Seguretat Social, que es derivin de la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que reuneixin els requisits per poder signar un contracte formatiu per obtenir la pràctica professional adequada al nivell d’estudis o de formació cursat.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha contractat un total de tres joves, un Grau en Dret, una Graduada en Enginyeria Agroalimentària i un Graduat en Treball Social durant el període d’un any.

Les funcions que desenvoluparan son relacionades al cas de la persona Graduada en Dret, suport jurídic i econòmic àrea de desenvolupament local i secretaria, al cas de la graduada en  Enginyeria Agroalimentària per dur a terme tasques específiques en els Departaments d’Obra Pública i d’Ordenació Territorial de l’Ajuntament, mentre que el Graduat en Treball Social, desenvoluparà tasques relacionades en atenció a la dependència i igualtat.

El projecte ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals. Llavors, s’ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí per un import de 99.294,60 € per dur a terme el projecte d’experiència professional.

Publicat a General, Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com