L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha rebut una subvenció de 50.000,00 euros per part del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca per la celebració de la Festa del Vi Novell 2022.

L’edició d’aquest passat any 2022 de la Festa del Vi Novell de Santa Maria del Camí va rebre una subvenció de 50.000 euros al marc de la convocatòria d’ajudes per a esdeveniments i projectes de promoció de l’economia local, el petit comerç i el producte de Mallorca 2022.

En concret aquesta quantia correspon a la línia 2 de despeses corrents per un import de 20.000 euros, els quals han servit per cobrir les necessitats relacionades amb impremta, cartelleria, lloguer de taules i cadires, publicitat i logística per a l’execució de les activitats incloses al programa de la Festa del Vi Novell.

Per altra banda es concediren altres 30.000 euros de despeses d’inversió corresponents a la línia 3, els quals han permès l’adquisició d’un total de 47 envelats (carpes), 40 taules i 240 cadires i els accessoris necessàries per al muntatge d’un cadafal.

Aquesta ajuda d’un total de 50.000 euros permet consolidar la Festa del Vi Novell com a esdeveniment associat amb la promoció del producte local, en aquest cas associat al mon del vi, posicionant el municipi de Santa Maria del Camí com a una destinació especialitzada a l’àmbit enològic, gastronòmic, cultural i patrimonial gracies a la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.

Publicat a Promoció econòmica i turisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com