Obert el procés d’escolarització per al curs 2023-2024 pel 1r Cicle d’educació infantil.

Ja s’ha publicat tota la informació referent al procés d’escolarització per al curs 2023-2024 a la pàgina web de la CAIB:

http://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/informacia_del_procas_dadmissia/

Les sol·licituds s’han de fer preferentment de manera telemàtica amb usuari GestIB o Cl@ve a través de l’anterior enllaç.

A la web de la CAIB, també hi trobareu la normativa, l’oferta educativa i els criteris de barem, entre d’altra informació del vostre interès. 

Dada important a efectes de la baremació:

Totes aquelles famílies que en el Procés d’escolarització 2023-2024  vulguin optar als punts per ubicació del domicili familiar en el municipi, NO CAL QUE PRESENTIN EN PAPER el «Certificat d’empadronament del menor i d’un progenitor expedits per l’ajuntament corresponent, amb indicació de l’antiguitat de les darreres variacions de padró».

El mateix centre educatiu farà aquesta consulta i atorgarà la puntuació corresponent.

En cas d’haver de presentar algun altre document de manera presencial, heu de demanar cita prèvia al centre educatiu.

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a eeiespigros@ajsantamariadelcami.net, o telefonar a l’escoleta al 971 140 064.

Si voleu conèixer l’escoleta, DIMARTS dia 14 de MARÇ farem una JORNADA DE PORTES OBERTES de 16h a 19h. Podreu visitar els diferents espais i rebre la informació que necessiteu. Vos hi esperam!

Més informació i documents.

Tota la informació sobre les sol·licituds d’admissió i matriculació a l’escoleta Es Pi Gros, així com el calendari del procés de admissió per aquest curs 2023-2024 i la documentació necessària els trobareu AQUÍ.

En aquest enllaç trobareu les instruccions per recuperar la contrasenya del GestIB i  el manual de la plataforma CL@VE. https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/important_sol_licitud_online/

Publicat a Educació i cultura, Escoleta Municipal Es Pi Gros

Contact Form Powered By : XYZScripts.com