L’Ajuntament de Santa Maria del Camí renova la senyalització del nucli urbà gràcies a una subvenció del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí gràcies al Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, ha rebut una subvenció de 4.936,80 euros per la retolació municipal d’elements d’interès existents al casc urbà.

Aquesta subvenció correspon a la convocatòria d’ajudes per a retolació municipal i ha permès garantir i fomentar la presència del català en el paisatge lingüístic de Santa Maria del Camí a través de la confecció de rètols, indicadors i senyalització en català.

La senyalització ha consistit en la ubicació d’un total de 146 plaques on s’identifiquen activitats segons les següents categories com restauració, comerç, forns, serveis persones majors, ajuntament i elements d’interès turístic, cellers, artesania, serveis de transport, patrimoni, perruqueries, poliesportiu, serveis de salut i serveis d’oficina. Aquest tipus d’iniciativa garanteix el compromís de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí i el Departament de Cultura,  Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca per la consolidació d’iniciatives dirigides a consolidar l’ús del català

Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com