L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha estat beneficiari d’una sèrie d’activitats gràcies al
suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca al marc del CACIM.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha estat beneficiari d’una subvenció  de 7.500,00 euros per la realització de les actuacions emmarcades al fons del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) 2019/2020.

Aquestes actuacions han estat les corresponents a l’actuació de Spaguetti On Road, Piano a 5 mans, Totes les tecles de Samper, Palma Jueva i Cello Works, les quals formen part de la línia 2 (seccions

culturals de música, art de carrer, cinema, exposicions, rutes culturals, cicles de conferències, activitats per a fomentar la integració lingüística). Aquestes actuacions corresponen a l’oferta cultural que es realitzà al moment de la pandèmia, contemplant des d’activitats de l’àmbit musical que es realitzaren a les Cases dels Mestres o al Cicle Sons I Estels fins a rutes culturals, totes realitzades durant el període del desembre de 2019 fins al novembre de 2020. 

Així la col·laboració amb el Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca va permetre garantir una oferta cultural de qualitat dirigida a diferents franges d’edat I a un context tan complicat com va ser el derivat per la COVID 19.

Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com