L’Ajuntament inverteix 218.000 gràcies als ajuts del Consell de Mallorca

Les actuacions s’han concretat en el canvi de l’enllumenat públic per dispositius LED, la compra de dos vehicles elèctrics i d’una màquina agranadora.

L’Ajuntament ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi per un import de 218.121,82 euros gràcies a la col·laboració entre el Consistori i el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d’inversions de competència municipal es troben l’adquisició d’una màquina agranadora per valor de 119.203,20 i dues furgonetes 75 CV amb una subvenció de 28.888,86 euros. Pel que fa al pla especial d’estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics s’han desenvolupat tasques de substitució de l’enllumenat públic per dispositius LED, a diversos carrers del nucli antic del municipi, amb una inversió de 28.300 euros. Per altra banda, el poble ha obtingut 41.729,76 euros per fer front al pagament de despesa corrent.

En la visita que feren el Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, i Joan Font, conseller de Desenvolupament Local, per conèixer de primera mà el destí d’aquests ajuts, Font ha destacat el caràcter municipalista d’aquestes ajudes i ha recordat el compromís que va adquirir l’equip de govern amb els ajuntaments. Nicolau Canyelles, batle de Santa Maria del Camí, va agrair l’esperit de col·laboració del Consell de Mallorca “perquè som els ajuntaments la primera instància de contacte amb l’administració dels veïns i som nosaltres el que més i millor coneixem les seves necessitats”.

Etiquetat amb: ,
Publicat a Batlia

Contact Form Powered By : XYZScripts.com