L’Espai de Dones centrarà els actes de l’Ajuntament en commemoració del 25N

Es farà una xerrada a càrrec d’Homes per la igualtat i acte institucional de record i condemna

L’Espai de dones acollirà els actes institucionals del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. En línia amb la campanya engegada pel Consell de Mallorca “Els homes donen la cara”, Miquel Àngel Lladó, de l’Associació Homes per a la Igualtat de Mallorca, farà una xerrada titulada “Homes en canvi. Persones cap a la Igualtat”. Serà el dimecres 21 de novembre, a les 18.30 h a Ca s’Apotecari.

Després es es farà l’acte institucional de lectura del manifest i l’encesa d’espelmes en record a les víctimes de la violència masclista.

El diumenge 25, Santa Maria s’unirà a la manifestació programada a Palma i s’ha organitzat un punt de trobada per anar-hi tots plegats.

Una lluita conjunta
“La lluita contra la violència contra les dones, igual que la lluita per la igualtat no pot ser només d’una àrea, ha de ser una estratègia transversal en què s’involucrin totes les àrees, ja que és un problema de tota la societat”, explica Margalida Bonet, regidora d’Igualtat i Medi Ambient.

Així, des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament també es duran a terme diferents actes per conscienciar a altres sectors de la població . El programa Estam amb tu, dirigit a estudiants de secundària dels centres educatius del nostre poble, ha organitzat diferents tallers amb els joves per treballar la igualtat i l’erradicació de comportament masclistes.

Etiquetat amb: ,
Publicat a Igualtat

Contact Form Powered By : XYZScripts.com