L’estrena de La cita inaugura la temporada de tardor de Ses Cases des Mestres

L’espectacle, dirigit per Joan Gomila està protagonitzat per Francesca Vadell i Salvador Miralles amb música de Roger Pistola

La companyia manacorina La fornal d’espectacles ha triat l’auditori Ses Cases des Mestres de Santa Maria per presentar el seu nou espectacle: La cita. L’obra està dirigida per Joan Gomila i protagonitzada per Francesca Vadell i Salvador Miralles. A més, compte amb la música de Roger Pistola.

El punt de partida del text és una cita entre dos desconeguts que s’han trobat a través d’una pàgina de contactes. A partir d’aquí, l’obra analitza les noves maneres de connexió entre persones necessitades i recerca entre l’esperit de dues persones que una vegada ho tingueren tot i ho varen perdre.  El text és de creació pròpia del director a partir de referents com L’amantEl banc i Danny i Roberta.

La fornal d’espectacles

La fornal d’espectacles és una de les companyies amb més bagatge del panorama teatral de Mallorca. Treballen tant espectacles infantils com per a adults. També gestionen la sala La Fornal, a Manacor, on es programen espectacles propis i d’altres companyies.

Joan Gomila, director de l’espectacle, és el director artístic de la companyia. A més d’una llarga carrera com a actor de teatre i televisió, ha exercit càrrec tècnics com al direcció del Teatre Principal de Palma o el teatre de Vilafranca.

LA CITA, de La fornal d’espectacles
Direcció de Joan Gomila
Intèrprets: Francesca Vadell, Salvador Miralles i Roger Pistola.
Estrena: 13 de setembre a les 20h, Auditori de Ses Cases des Mestres, Santa Maria del Camí.
Preu: 10€
Venda d’entrades a Lafornal.cat i una hora abans a l’Auditori.

Publicat a Educació i cultura, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com