Nou programa de foment de l’excursionisme

El #CasalAventura per els més joves i el Grup Excursionista de Santa Maria neixen amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels ciutadans de totes les edats amb un producte adaptat

 

La tardor és un dels millors moments per tastar el món de l’excursionisme i per això, l’Ajuntament ha decidit posar en marxa dos programes de foment de l’esport i de l’excursionisme a través de la programació de diferents excursions. L’oferta està agrupada en dos projectes diferents: per una part el #CasalAventura, dirigit al usuaris del Casal de joves s’Estació i el Grup Excursionista de Santa Maria, destinat a un públic més ampli.

Totes les excursions están dirigides per dos guies professionals i en el preu s’inclou l’assegurança i, en alguns casos, el transport. La majoría d’elles van acompanyades d’una proposta complementaria gastronòmica, històrica o més aventurare com el ràpel o l’orientació.

La programació per aquest trimestre és la següent:

A cada un dels enllaços trobareu una fitxa explicativa de les excursions així com el material necessari i la ruta concreta a seguir.

Per a inscriure’s, tant a l’oferta del #CasalAventura com a la del Grup Excursionista, heu de contactar amb el Casal de joves s’Estació a través del seu correu electrònic o telèfon (971621333).

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Casal de Joves s'Estació, Esports, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com