Nova edició del Programa de beques remunerades per a formació d’estudiants santamariers – estiu 2021

Els santamariers que estiguin cursant estudis universitaris a la UIB  podran accedir al programa de beques de pràctiques remunerades.

A aquesta edició, per motius del context de la COVID-19, només s’oferiran aquelles places relacionades directament amb les necessitats de l’Ajuntament, degut a la manca de disponibilitat de les empreses per acceptar estudiants en pràctiques. 

La durada de les pràctiques és de dos mesos (juliol i agost) amb possibilitat d’ampliació a un tercer (setembre). La dedicació serà de cinc dies a la setmana a raó de quatre hores diàries o bé de quatre dies a raó de cinc hores diàries.

L’Ajuntament  abonarà a l’estudiant la quantitat de 450 € mensuals durant el període de contractació. L’Ajuntament sol·licitarà i assumirà l’alta a la Seguretat Social de l’estudiant.

Els alumnes interessats poden entregar la sol·licitud per registre d’entrada a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí o  enviar la seva sol·licitud a l’email adl@ajsantamariadelcami.net fins divendres dia 18 de juny.

A la sol·licitud han d’adjuntar fotocòpia del DNI i extracte acadèmic.

Teniu tota la informació d’aquesta nova edició AQUÍ.
Podeu descarregar la nota informativa AQUÍ i el formulari d’inscripció AQUÍ.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com