Nova trobada informativa de l’IBAVI sobre el projecte Cohabita a Santa Maria del Camí

L’objectiu del programa és facilitar l’accés a l’habitatge de protecció oficial a través del sistema de cooperativa

L’IBAVI ha posat en marxa un nou programa d’accés a l’habitatge a través del cooperativisme, COHABITA i ha cedit solars a Santa Maria, Son Servera, Vilafranca de Bonany, Llucmajor i Llucmajor per tal que siguin les cooperatives d’habitatges les que desenvolupin el projecte.

El programa consisteix en la cessió de sòl públic, amb els respectius projectes arquitectònics, a cooperatives d’habitatge per a l’autopromoció de l’habitatge protegit en règim de cessió d’ús durant un termini de 75 anys.

Dimecres 13, a les 20h, a Ca s’Apotecari, la gerent de l’IBAVI, Maria Antònia Garcías Roig, i tècnics del servei, tendran una trobada informativa amb les persones interessades en aquest model d’accés a l’habitatge. Aquesta cita ha estat organitzada per l’Ajunt ament després de comprovar que, encara que hi ha persones interessades, són molts els dubtes amb els quals es troben.

En el cas del nostre municipi, l’IBAVI posa a disposició d’aquest programa un solar al carrer Balanguera, amb una superfície de 1.631m2 i per a la construcció de 20 habitatges.

Per a més informació:

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Urbanisme

Contact Form Powered By : XYZScripts.com