Pagament de tributs municipals en termini voluntari corresponent a l’exercici de 2021

El termini voluntari de pagament és de l’1 d’octubre a l’1 de desembre de 2021 (ambdós inclosos).

Recordau que des de l’any passat no s’envia cap rebut i és necessari l’obtenció de l’avís

Per INTERNET:
‒ Amb el codi de contribuent a través del Carter Virtual (www.atib.es > Carter virtual).
‒ Amb certificat digital o Cl@ve, a la Carpeta fiscal (www.atib.es > Carpeta fiscal).
‒ A través del Servei de Consultes i suggeriments (www.atib.es > Consultes i suggeriments).

Presencialment a l’oficina de recaptació de l’ATIB situada al carrer de Jaume I, 16 (Ses Cases des Mestres), els dijous laborables, o a qualsevol oficina de recaptació de tributs locals de l’ATIB, de 8.15 a 13.30 hores i de 15.15 a 16.45 hores , o a qualsevol oficina de recaptació de tributs locals de l’ATIB (es poden consultar les dades i els horaris de les oficines en el web www.atib.es > Tributs locals > Oficines de recaptació, o al telèfon 901 201 530).

IMPORTANT: L’ATENCIÓ PRESENCIAL ES FARÀ AMB CITA PRÈVIA, que podeu sol·licitar per Internet (www.atib.es > Cita prèvia) o telefonant al 971 678 404.

Així mateix, entre els dies 1 d’octubre i 1 de desembre, ambdós inclosos, també es pot obtenir el document de pagament a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, de dilluns a divendres laborables de les 9 a les 14 hores.

Una vegada obtingut l’avís de pagament o el document d’ingrés, podeu fer el PAGAMENT de les formes següents:

  • Per Internet, en www.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals de cobrament periòdic, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l’entitat que l’emeti.
  • A qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores següents: CaixaBank; Banca March; BBVA; Bankia; Banco Santander; Targobank; Banc Sabadell; Colonya, Caixa de Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank.
  • En els caixers automàtics de CaixaBank, BBVA i Bankia.
  • REBUTS DOMICILIATS: El càrrec en compte dels rebuts domiciliats en una entitat bancària es farà a partir del 16 de novembre de 2021.

Teniu tota la informació a la següent circular que podeu descarregar en format pdf.

Etiquetat amb: ,
Publicat a Seu de l'Agencia Tributària de les Illes Balears

Contact Form Powered By : XYZScripts.com