Presentació del llibre de Bartomeu Garí Salleras “La repressió feixista a Mallorca durant la Guerra Civil i la postguerra (1936-1945)”.

Ahir es va presentar el llibre “La repressió feixista a Mallorca durant la Guerra Civil i la postguerra (1936-1945)” de Bartomeu Garí Salleras. L’obra, fruit d’anys d’investigació i estudi que van quedar plasmats a la tesi doctoral de Garí, és ja una obra cabdal de la historiografia balear.

Bartomeu Garí és doctor en Història per la Universitat de les Illes Balears i membre del grup d’estudi de la Cultura, la Societat i la Política al món contemporani. Va ser membre fundador de l’Associació Memòria de Mallorca i actualment forma part del Col·lectiu Recerca, grup d’investigació, difusió, debat i estudi sobre la història de la Segona República, la Guerra Civil, la repressió i el franquisme. Té publicats articles diversos i llibres basats en la seva tasca investigadora en l’estudi de la Segona República i la Guerra Civil a Mallorca i ha format part del grup d’investigadors que ha elaborat el mapa de les foses comunes de Mallorca i ha fet els informes de les foses dels cementeris minicipals de Montuïri, Petra, Porreres, Llucmajor i Sant Joan.

A l’acte hi van intervenir Mateu Morro, historiador; Maria del Camí Dols Martorell, doctora en Història i va estar moderat per l’editora Maria Muntaner. Sense dubte va ser tot un èxit d’assistència.

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com