Reunió amb la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del CIM, Aurora Ribot.

A la reunió es parlà de la recollida selectiva i de la prevenció de residus i de la nova la llei de camins.

Ahir, divendres dia 10, va tenir lloc una reunió a l’Ajuntament amb la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell Insular de Mallorca, Aurora Ribot, la directora insular de Residus, Patrícia Arbona, i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado. Manchado. L’objectiu d’aquesta reunió era coordinar la col·laboració del Consell Insular de Mallorca amb el nostre poble en matèria de recollida selectiva i prevenció de residus, entre altres objectius mediambientals.

Com va destacar Ribot, “els ajuntaments son peça fonamental en l’estratègia del nostre departament; de fet, són els que fan arribar millor els missatges d’educació ambiental i conscienciació als seus habitants”.

Nicolau Canyelles, va ressaltar les bones estadístiques de Santa Maria del Camí en recollida selectiva de residus i insistí en el fet que “l’educació mediambiental de la població i els diversos incentius en reutilització i recollida” expliquen els bons resultats de Santa Maria del Camí en matèria de sostenibilitat.

Manchado va recordar que la institució insular explicarà als municipis els diferents continguts de la llei de Camins en unes jornades que se celebraran pròximament. Completar el catàleg de camins serà una altra prioritat al llarg d’aquesta legislatura.

Ribot ha recordat que el CIM comptarà amb dos tècnics mediambientals que assessoraran els ajuntaments en diversos àmbits.

D’esquerra a dreta: Josep Manchado, director Insular de Medi Ambient, el batle, Nicolau Canyelles, Aurora Ribot, vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient i Patrícia Arbona, directora Insular de Residus.
Foto: Gabinet Premsa CIM
Etiquetat amb: ,
Publicat a General, Medi ambient

Contact Form Powered By : XYZScripts.com