Els programes socials de l’Ajuntament de Santa Maria celebren el final de curs

La Regidoria de Serveis Socials ha duit a terme durant aquesta setmana diferents activitats per concloure els programes que organitza l’àrea durant el curs escolar.

El taller d’estimulació cognitiva per a persones majors de 65 anys ha celebrat avui matí l’entrega de diplomes als assistents amb la presència del regidor de Sanitat i Serveis Socials, Miquel Niell. Aquest taller, que s’organitza gràcies a la col·laboració amb l’IMAS, és un dels més antics que ofereix l’Ajuntament i enguany hi han participat una trentena de persones.

El programa de reforç escolar que coordina la psicòloga municipal que dóna serveis als centres educatius del municipi va fer una sortida a l’Emogranja de Santa Maria per fer una sessió oberta per motivar als alumnes a seguir amb l’esforç que han fet durant tot l’hivern. El programa d’atenció a persones nouvingudes, va fer una sortida en tren per posar en pràctica els coneixements de llengua i coneixement social que han treballat durant el programa.

Per acabar, el programa intergeneracional entre els majors de la Residència de Cas Metge Rei i els alumnes del CEIP Melcior Rosselló i de l’Escola Ramon Llull acabà amb una berenada conjunta entre nins i padrins.

 

Etiquetat amb:
Publicat a Residència de persones majors Cas Metge Rei, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com