Santa Maria del Camí rep del Consell de Mallorca 3.297,67€ per millorar l’equipament informàtic de la Biblioteca i l’Arxiu Municipals.

Procedent de la convocatòria de subvencions 2020 del Fons municipal d’inversions per a equipaments culturals i festes d’interès cultural.

El Departament de Cultura del Consell de Mallorca, al marc de la convocatòria de subvencions 2020 fons municipal d’inversions per a equipaments culturals i Festes d’interès cultural,  ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí per a l’adquisició d’equipament informàtic per les instal·lacions municipals corresponents a la biblioteca municipal i l’arxiu municipal 

Al cas de la biblioteca municipal, el Departament de Cultura del Consell ha subvencionat, per un import de 2.748,35 euros, l’adquisició de cinc ordinadors fixes nous, substituint l’equipament informàtic obsolet que hi havia. 

Aquests passen a formar part de la zona d’estudi de la biblioteca municipal, millorant el servei dels usuaris d’aquest equipament.

Respecte a l’arxiu municipal, el Departament de Cultura del Consell ha subvencionat, per un import de 549,67 euros,  l’adquisició d’un ordinador fixe destinat a consultes externes d’investigadors que estiguin interessats a visitar l’arxiu municipal. 

Aquesta inversió suposa una millora per a la dotació de nou equipament informàtic, dirigit a una millor eficiència dels equipaments culturals.

Etiquetat amb: ,
Publicat a Biblioteca Cas Metge Rei, Educació i cultura

Contact Form Powered By : XYZScripts.com