SFM reformarà l’estació i construirà un aparcament de 90 places

El projecte s’ha consensuat amb l’Ajuntament i començarà a final d’any

L’empresa SFM, propietària de l’estació,  durà a terme un projecte de reforma de l’estació, embelliment dels voltants i la construcció d’un aparcament de més de 90 places amb l’objectiu de facilitar l’accés al transport públic.

El projecte, que està a punt de licitar-se, preveu que l’accés a les andanes i les màquines de venda es tornin a instal·lar a l’interior de l’edifici de l’estació. Això suposarà que el Casal de Joves perdi la planta baixa i hagi de reestructurar els seus serveis, ja que només disposarà de la planta superior.

A més, es procedirà a restaurar tota la zona confrontant amb l’estació, també propietat de l’empresa SFM, s’eliminaran les places d’aparcament i es farà una semipeatonalització del carrer Sant Antoni. Complementàriament, s’habilitarà el solar situat entre les vies i la bodega Macià Batle per aparcament de més de 90 places.

El pla d’actuació ha estat consensuat amb l’Ajuntament de Santa Maria, administració que està en negociacions per habilitar el solar annex a l’estació també com a aparcament dissuasiu i alliberar la zona dels Hostals.

El pressupost del projecte és de 500.000 € i s’espera que es pugui adjudicar durant el mes de desembre. El termini d’execució és de 3 mesos.
 

Publicat a Batlia, Casal de Joves s'Estació, Mobilitat

Contact Form Powered By : XYZScripts.com