Signat el conveni entre Factoria de So i l’Ajuntament per al foment de la cultura i la música.

Factoria de So i l’Ajuntament de Santa Maria del Camí subscriuen un conveni de col·laboració, pel foment i la promoció de la cultura en general i de la música en particular. Aquest conveni fou aprovat en el ple ordinari de dia 24 de juliol de 2014.

El passat 29 de Juliol, Rosa Vich com a Batlessa de Santa Maria del Camí i Pere Soler com a representat de Factoria de So signaren a l’Ajuntament el conveni de col·laboració on el municipi cedeix part de les cases de Son Llaüt a factoria de So amb l’objectiu que s’usin per al foment i la promoció de la cultura en general i de la música en particular.

Després de la firma del conveni, Pere Soler afirmà que “des de Factoria de So volem agrair a l’Ajuntament, i en definitiva, a tot el poble de Santa Maria del Camí, la cessió de part de les cases de Son Llaüt. Aquesta cessió ens dona forces per a seguir duent a terme la infinitat d’activitats que hem anat fent des de la nostra fundació (concerts, local social, local d’assaig, …), mantenir en funcionament la Colla de Dimonis i els Grollers i treballar per a que l’escola de Factoria de Músics segueixi sent un referent a l’ensenyament de la música moderna dins i fora de Mallorca. Seguirem treballant, doncs, per a dinamitzar, difondre i potenciar la cultura en general i la música en particular. Esperam, i per això farem feina, estar a l’altura de la confiança que el poble ens dóna i que, d’una vegada per totes, les santamarieres i els santamariers visquin i sentin Factoria com un motiu més d’estar orgullosos de formar part d’aquest poble. ”

Per altra banda, Rosa Vich afirmà que “Factoria és un element actiu i participatiu en el dia a dia del poble, i durant els seus anys d’existència s’ha fet un nom en el món de la cultura dins les Illes Balears i a fora. És un orgull pel poble poder comptar amb un col·lectiu tan important com Factoria de So. Esperem que la renovació d’aquest conveni ajudi a Factoria de So continuar desenvolupant la seva tasca amb tant d’èxit com fins ara. ”

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com