Unes festes amb empenta juvenil

Enguany el Casal de Joves s’Estació ha participat de manera molt activa en les festes patronals de Santa Margalida. Tot això no hagués estat posible sense la col·laboració de diferents grups de joves que ens han ajudat a organitzar les diferents activitats i a dur-les a terme.

 

Gall del pal ensabonat – Entrega del gall guanyador a l’organització dels Jocs Populars.

Camisetes de les festes patronals – Gràcies a tots els que participàreu al concurs de disseny de les camisetes i a tots els que la compràreu. Enguany vàrem fer 230 camisetes, esperam que l’any que ve siguin moltes més. Les camisetes de les festes duien el lema “Per unes festes amb seny”, ja que el Casal de Joves s’Estació forma part de l’equip del Pla Municipal de Drogues.

Taller d’endomassar bicicletes – Un dematí agradable on les famílies pogueren endomassar les seves bicicletes amb l’ajuda de les dinamitzadores. Gràcies al trenet de l’escola d’estiu per donar-nos la sorpresa de dur tots els nins a fer una volta.

Participació a la bicicletada nocturna – Gràcies a les 5 nines del Casal que feren d’indicadores perfectes perquè els ciclistes nocturns no es perdessin pel camí.

Gimcana nocturna – Enhorabona als Domadors de lleons que varen ser els guanyadors d’enguany. Enhorabona també a TOTS els participants que vàreu fer que la gimcana tengués tant d’èxit (24 grups) i fos una nit de rialles per tots els carrers del poble.

Moltes gràcies a totes les organitzadores.

Mostra del Taller de Batucada – Una manera ben original d’acabar la vetlada de bingo a la fresca i mostrar el ritme del Casal. Gràcies a Toni Amengual per la feina feta.

Bingo a la fresca – Gràcies a tots els joves que ens ajuden a muntar aquesta activitat intergeneracional, bona manera de compartir moments amb gent de totes les edats.

Festa infantil – Un horabaixa ben fresquet! Tot un èxit de participació, malgrat els problemas tècnics que varen sorgir. Donam les gràcies als monitors del Grup d’esplai Migjorn per venir a ajudar-nos de tant bona gana.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com