Torna Acorar a Ses Cases des Mestres

L’humor de Xaxas sense fronteres i el Cicle d’espectacles familiars completen l’oferta teatral d’aquest mes de març

Acorar, un dels espectacles més premiats i amb més representacions del teatre Balear tornar a Ses cases des mestres dos anys després. L’espectacle escrit i protagonitzat pel televisiu Toni Gomila està  dirigit per Rafel Durán, tabé un dels millors directors teatrals de Balears.  Acorar és un monòleg que pren unes matances com a excusa per parlar dels trets definitoris d’una societat.

Però també hi haurà un punt còmic dins la programació i serà el que ens oferiran les Xaxas sense fronteres que presenten l’espectacle Què ens està passant!. Segons paraules de les pròpies actrius,  “Na Reme I na Joana com cada dia tornen a la seva rutina: fer net allà on les criden. Però un bon dia na Reme llença l’escombra a terra i diu: Prou! s’ha acabat! No vull netejar més!” i així comença un divertidíssim espectacle on la música, el ball i el clown permeten veure les misèries de la vida des d’un altre punt de vista. 

Contes de l’univers per als petits

El Cicle d’espectacles familiars segueix amb la seva programació trimestral i aquest mes de març portarà a Ses Cases des Mestres dos espectacles: la projecció de Horton i l’espectacle Contes de l’Univers.

Contes de l’Univers és un espectacle de La Fornal que explica el viatge que fa un professor arreu de l’Univers per poder explicar als seus alumnes de primera mà que hi ha més enllà de la Terra.

Horton és un film de cinema infantil dirigit per l’estudi creador de de IceAge o Robots. Conta la història d’una elefant que descobreix que té un poder molt especial. Vos deixam amb el seu tràiler per veure si descobriu quin és aquest secret!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tMIPr6Me39k[/youtube]

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com