Torna el cicle d’Espectacles familiars amb una òpera infantil

El cicle d’espectacles infantils ja és un clàssic i aquest primer trimestre torna amb tres obres de teatre i tres pel·lícules.

 

El mes de gener els més petits tendran l’oportunitat d’apropar-se a l’òpera i a la música clàssica en general amb l’obra El cas del tres porquets, de la promotora Euroclàssics. Serà dissabte 24 a les 19 h.

 

El 21 de febrer serà el moment de La fada despistada, un ésser màgic que visita als nins i nines que cantes abans d’anar a dormir. LA seva feina és repartir somnis fantàstics i quan apareix, sempre ho fa acompanyada de les seves amigues les cançons.

 

 

 

 

 

I el mes de març tendrem una sessió de Contes de l’Univers, de la companyia La Fornal. En aquest espectacle un professor farà un viatge per l’Univers per poder explicar als seus alumnes tots els misteris que aquest amaga.

A més del teatre, cada mes també es farà una projecció cinematogràfica.

El 31 de gener es podrà veure el clàssic La història interminable. Els mesos de febrer i març serà el torn de l’animació: Horton, el 28 de març i Kon Kluay, l’elefant blau el 28 de febrer.

Tots els espectacles són a Ses Cases des Mestres, a les 19h. Són tots gratuïts exceptuant El cas dels tres porquets, que l’entrada té un cost de 3€.

Publicat a General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com