Comunicació de termini obert per a la recepció de propostes per dur a terme les obres de reparació i millora de les pistes de tenis del camp d’esports Antoni Gelabert (fins dia 17 de desembre)

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Maria comunica que:

s’ha iniciat el procés per reparar i millorar les pistes de tenis del poliesportiu municipal, per tal de deixar-les operatives i adequades pel seu ús en tornejos locals i nacionals, així com també les pistes exteriors de practica de basquet

I, per això,  comunica a totes aquelles empreses que puguin estar interessades en dur a terme les millores exposades poden presentar les seves propostes, amb els corresponents pressupostos d’obra, des del dia següent a la publicació de la present informació fins el dia 17 de desembre d’enguany.

Es poden presentar pressupostos de diferents condicionaments que es considerin els més adequats. Una de les intervencions es té que pressupostar amb solució de rajoles “bergo” o similar.

Per tal de poder veure in situ els espais a reparar, es poden assabentar demanant informació de la localització al personal que aten el bar de les instal·lacions.

Els pressupostos és poden presentar al registre general de l’Ajuntament, qui els traslladarà a la Regidoria pertinent.

Santa Maria del Camí,  19 de novembre de 2015

Publicat a Camp Municipal d'Esports Antoni Gelabert, Esports, General

Contact Form Powered By : XYZScripts.com