Nova programació d’activitats al Casal de Joves s’Estació

El Casal de Joves s’Estació ha preparat per aquest curs una programació d’activitats que ompliran de música, teatre, ball i diversió els horabaixes del Casal i esperam que els vostres també.

Aquesta programació és el resultat de les demandes que han fet arribar els usuaris del casal al grup de dinamitzadores, així com un estudi de les propostes que fins ara han tengut més èxit entre els joves. Victòria Pons, regidora de Joventut explica que “s’ha intentat cobrir diferents àmbits i disciplines per apropar al màxim de joves al casal, però a la vegada voliem que fos una oferta llépola per a ells”.

A més de la programació estable, el casal ofereix un espai de trobada entre el joves santamariers on poden gaudir de jocs, connexió a internet i fer servir les seves instal·lacions per qualsevol activitat interessant. A més, està obert a treballar i programar qualsevol tipus de iniciativa que tenguin els joves.

Resultat d’aquestes iniciatives dels joves i de l’equip de dinamitzadores, també es duen a terme altres activitats puntuals i es col·labora amb altres iniciatives del poble com les festes o el teixit associatiu santamarier: les festes de Nadal, de Sant Antoni, de Santa Margalida, col·laboracions amb l’àrea de Serveis Socials en matèria de prevenció, amb associacions com Passatemps o de tercera edat, etc.

L’horari del Casal és de dilluns a dijous, de 17 a 20.30 h, els divendres i dissabte, de 17 a 24 h i els diumenges tancat.

Podeu seguir-los a la xarxa social Facebook per estar al dia de totes les novetats.

Programació tardor-hivern 2017/2018

  • Formació: cursos de monitor de temps lliure i de socorrisme. Diferents dates. Contactar amb el Casal per a més informació
  • Teatre: amb Bel Perdigón. A partir de 15 anys. Dilluns, de 18 a 19.30h i dijous a les 20h
  • Salsa i bachata: dilluns de 19.30 a 21h. No es necessiten coneixements previs i no es imprescindible anar-hi amb parella.
  • Zumba: dimarts de 18.30 a 19.30h i dijous de 17.30 a 18.30h i de 18.30 a 19.30h
  • Ball de bot: els dimecres de 17.30 a 20.30h
  • Dansa contemporània: els dimecres, de 19 a 20.30h
  • Taller d’artistes: els divendres, de 17.30 a 19h.
  • Kizomba (ball llatí): divendres, de 21 a 22.30h

Més informació:

 

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Casal de Joves s'Estació

Contact Form Powered By : XYZScripts.com