Torna el #BusRevetller del Casal de Joves

Els destins d’enguany seran LLubí, Selva, el Much de Sineu, el Coso de Felanitx i el concert de Sopa de Cabra a Porreres

L’estiu és sinònim de festa però no només les locals. El Casa de Joves s’Estació ha tornat a posar en posar en marxa el #BusRevetller per que el joves i no tant joves puguin gaudir de les festes dels pobles de Mallorca sense haver de pensar en el cotxe.

Cada dissabte del mes d’agost sortirà des del parking de Macià Batle un autobus amb destí a les festes més emblemàtiques de l’illa.

busrevetllerLa primera sortida serà el dissabte 30 a la Nit Jove de LLubí, després vendran Selva el 5 d’agost; el Much el 14 i el 28 El Coso. Destaca enguany la sortida per veure el concert de l’emblemàtic grup de rock català Sopa de Cabra a Porreres el 12 d’agost.

Aquest servei és per a majors de 16 anys i els menors de 18 s’han d’inscriure en presència dels seus pares, que hauran de signar una autorització al mateix casal o a l’Ajuntament en horari de matí. El preu és de 4€ per sortida si s’havia comprat la camiseta de les festes (part de la recaptació de les camisetes va destinada a pagar aquest servei) i 6€ si no s’ha comprat.

Tan dins el bus com a les festes s’han de mantenir unes normes bàsiques de civisme i en el cas de que això no es faci, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut es reserva el dret d’aplicar sancions.

Si estau interessats en aquest servei podeu consultar tota la informació al perfil de facebook del Casal. 

Full d’autorització per a menors de 18 anys

Normativa del #BusRevetller

autoritzaci0 normativa

Publicat a Casal de Joves s'Estació, General, Joventut

Contact Form Powered By : XYZScripts.com