Vuit persones comencen a treballar a l’Ajuntament gràcies al programa Visibles SOIB

El programa té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur de llarga durada del municipi

L’Ajuntament de Santa Maria compta amb vuit nous treballadors gràcies al programa Visibles 2017, finançat pel SOIB,  que té com a objectius facilitar la contractació a les administracions públiques de persones a l’atur, majors de 35. Dels 8 treballadors, 6 s’integraran a la brigada municipal com a picapedrers i peons de neteja i dos a l’equip de neteja d’equipaments.

Aquest programa té per objecte millorar la ocupabilitat de les persones a l’atur i la seva formació i requalificació per al mercat laboral. La gestió del programa es fa des del SOIB amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria que sol·licita els perfils prioritaris. A partir d’aquí, i en funció d’uns indicadors establerts per a tots els participants a la convocatòria (habitants del municipi, taxa d’atur del municipi, etc.), s’estableixen un número de places a cobrir per el programa i es fa la selecció entre totes les persones de Santa Maria, majors de 35 anys, desocupades, inscrites en el SOIB almenys dotze mesos no consecutius dels divuit mesos anteriors a la contractació, i que no cobrin prestació o subsidi d’atur que responguin als perfils demandats. El contracte és de 6 mesos.

Altres programes per al foment de l’ocupació local

El Punt d’Informació Empresarial i de Comerç Local de l’Ajuntament de Santa Maria coordina programes de foment de l’ocupació tant per a majors de 35 anys i aturats de llarga durada com per a joves.

Per al joves estudiants i persones que cerquen la primera feina, el PIE ofereix la possibilitat de participar en el programa Garantia Juvenil del SOIB, en diferents programes de pràctiques per a estudiants d’FP i en el programa de pràctiques per a estudiants universitaris (pendent de signar el conveni) sorgit dels Pressupostos participatius del 2017. També té disponible una borsa de treball per a empreses locals o de la zona.

El Punt d’Informació Empresarial i de Comerç Local és possible gràcies a un programa que compta amb la participació del Servei Públic d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de l’Estat (SEPE) i l’Ajuntament de Santa Maria del Camí.

Més informació:

Punt d’Informació Empresarial i de Comerç Local

 

Etiquetat amb: , , ,
Publicat a Promoció econòmica i turisme, Serveis socials municipals

Contact Form Powered By : XYZScripts.com